COOKING WITH LE PRINCE: Take Me To The Sea - Fashion Dress in The Present
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COOKING WITH LE PRINCE: Take Me To The Sea

By now we have suggested how to spice up your wardrobe for summer, picking the coolest pieces to look sexy at summer parties.
But you know what's even sexier? Impressing your friends preparing a cool refreshing fruit-based cocktail...just like this one! 
Let's discover today's special by Le Prince...
Fino ad ora vi abbiamo suggerito come dare un tocco piccante al vostro guardaroba estivo, scegliendo i capi più cool per i vostri pary estivi.
Ma sapete cosa sarebbe ancora più figo? Stupire i vostri amici preparando un bellissimo e rinfrescante cocktail a base di frutta...proprio come questo!
Scopriamo la ricetta del giorno con Le Prince!
COOKING WITH LE PRINCE #7
cocktail estivi alla frutta

TAKE ME TO THE SEA
Ingredients:
1 watermelon
3 ripe and juicy peaches
500 ml white wine
Ice & Sugar to taste

Method:
Cut the watermelon rind and dig the pulp; cut off a small part of the bottom to create a flat base on which the watermelon can be laid. Take a large bowl and put a colander inside it; rub the pulp in the colander to extract only the juice without the seeds.
Mix the watermelon juice with white wine and add sugar to taste.
Cut the peaches making thick slices and add them to the punch. Leave the punch in the fridge for a couple of hours.
Meanwhile, garnish the watermelon with peaches, slices of watermelon or your favourite fruits.
Pour the cocktail into the watermelon and add some ice cubes. CHEERS!

Recommendations:
To not water down the cocktail, you can use frozen watermelon cubes, instead of ice cubes. Do not forget to surprise your guests: be creative with the cubes shape - in this case I used moose shaped cubes!
If you want your cocktail to be more refreshing, use lemon instead of peaches.

Italian version:
PORTAMI AL MARE
Ingredienti:
un'anguria
3 pesche mature e succose
500 ml di vino bianco
ghiaccio qb
zucchero qb

Procedimento:
Tagliare la calotta dell'anguria e scavarne la polpa. Togliere una piccola parte del fondo in modo da realizzare una base piatta per far poggiare l'anguria. Prendere una bacinella capiente e mettervi dentro un colapasta. Strofinare la polpa nel colapasta per ricavarne il succo e trattenere i semi.
Mescolare il succo con il vino bianco e zuccherare a piacere.
Tagliare le pesche a fette spesse e metterle nel punch. Mettere in frigorifero per un paio d'ore.
Mentre raffredda, decorare l'anguria con pesche, fettine d'anguria o la frutta che più vi piace. Trasferire il cocktail nell'anguria, aggiungere qualche cubetto di ghiaccio. Da gustare in compagnia!

Consigli:
Se non volette annacquare il cocktail potete usare dei cubetti di polpa d'anguria congelati al posto del ghiaccio. Anche la forma del ghiaccio non è da sottovalutare: a me piace stupire i miei ospiti con le forme più insolite. In questo caso ho usato dei cubetti a forma di alce!
Per un cocktail ancora più rinfrescante, potete sostituire la pesca con il limone.


cucinare con l'anguria

cocktail estivi alla frutta

come preparare un ottimo aperitivo a casa

macedonia di frutta servita nell'anguria

cocktail estivi a base di frutta e vino bianco italiano

Recipe by: Marco
Translation: Claudia
Photography: Phranci

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Have you enjoyed this recipe?

Le Prince will be back on the 18th of August with another special dish!

Le Prince torna il 18 Agosto con un'altra ricetta speciale!
Marco a.k.a Le Prince

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