Döbbenet! Kanye West ( Marc Jacobs) leghűségesebb haverja lelopta az Omegát! - Fashion Dress in The Present
News Update
Loading...

Döbbenet! Kanye West ( Marc Jacobs) leghűségesebb haverja lelopta az Omegát!



  Nem csak a divattervező Marc Jacobs másolja magyar tehetséges művészek ötleteit, hanem még a barátait is ráveszi a pofátlan lopásra. Kanye West, Marc Jacobs legjobb haverja lemásolta egy-az-egyben az Omega híres magyar slágerét a Gyöngyhajú lányt.

Noha már 43 éves a Gyöngyhajú lány, csak most rabolták el!- írja a Blikk.
  Én természetesen nem lepődtem meg, hiszen Marc Jacobs már Madonnával is lemásoltatta a Hungária Micsoda Buli c. számát és amióta megismert engem azt, mondta, hogy a megszállottja lett a magyar nemzetnek, mindennek, ami magyar!

Szerintem illene engedélyt kérnie az alkotó művészektől, nem pedig csak egy szó nélkül ellopni, úgy ,mint ahogy az én ötleteimet 5 éve gátlástalanul lopja.( Miközben ők 10. millió dollárokat keresnek ezekből az ingyen eltulajdonított ötletekből!)






– Ez egyszerűen elképesztő – méltatlankodott Benkő László (69), az Omega alapító tagja, aki saját orgonajátékát ismerte fel a New Slaves hallgatása közben. – Biztos vagyok benne,hogy Amerikából erre senki sem kért engedélyt – fűzte hozzá a Kossuth-díjas zenész.
Ezt az Omega producere is megerősítette.
– Kiverjük a balhét, ezt nem hagyjuk annyiban! Már felvettem a kapcsolatot nemzetközi jogásszal, de meg kell várnunk június 17-ét, az ominózus lemez megjelenését – magyarázta Trunkos András, aki az előadói jogdíjat kívánja behajtani.

Megkeresés már volt, de válasz még nem érkezett.

– A New Slaves című dal egyelőre csak a kampányban hangzott fel, amelyről minket is tájékoztattak, és jeleztük, érdekelne minket, hogy került Kanye új számába a magyar Omega 43 éves felvétele, de választ még nem kaptunk – vázolta Peremenczki Krisztina, a Universal Music hazai részlegvezetője. szöveg via Blikk

Hallgassátok meg a videon a 2 dalt.




Marc Jacobs futtatta be Kanye-t. Nagyon sok magazin címlapot és jól fizető reklámszerződéseket szerzett a rappernek, így nem csoda, hogy könnyen irányítja őt.  Jacobs nemcsak Kanye-t, de még a feléségének a húgát, Kendallt is irányítja. Kendall Jenner-ből ( Kim Kardashian húga) is topmodellt csinált Marc Jacobs. Kendall első modell munkája, a Marc Jacobs divatbemutató volt 2014-ben. Jacobs azóta is egyengeti Kendall karrierjét, az összes bemutatóján fellépett. Jacobs akar irányítani mindenkit a divatszakmában.

Marc Jacobs és Kendall Jenner

Marc Jacobs, Kanye West és a feleségének a testvére, Kendall Jenner


Kapcsolódó cikkek:

Hogyan lopja Marc Jacobs már 8 éve az ötleteimet és hogyan futottak be a magyar modellek?

Sofia Coppolával is lemásoltatta Marc Jacobs a képeimet a Miss Dior Cherie-nek

Titkos összefüggések Kanye West, Marc Jacobs és a Chanel között

Király Tamás 3 héttel a szomorú halála előtt találkozott Marc Jacobsszal, képek

Ha végig szeretnél menni a Marc Jacobs kifutón, vetkőzz le és váltsd valóra Jacobs perverz vágyait!

Marc Jacobs írt egy dalt Kanye Westnek

Share with your friends

Give us your opinion
Notification
welcome to my blog hopefully my content can be useful for you.
Done
Education, loan Education, loan