Marc Jacobs lebukott! Egy 750$ Marc Jacobs táska miatt rúgták ki az amerikai divatszerkesztőt? - Fashion Dress in The Present
News Update
Loading...

Marc Jacobs lebukott! Egy 750$ Marc Jacobs táska miatt rúgták ki az amerikai divatszerkesztőt?

Marc Jacobs lebukott. Miért nem írják meg már ennyi éve az újságok, hogy mit csinál velem? Miért hallgatnak?


Egy 750 $ ( 250.000FT)  -os ajándék!!! Marc Jacobs táska miatt rúgták ki az amerikai divatszerkesztőt?




Idén kirúgták Merle Ginsberg újságírót a The Hollywood Reporter magazintól. A hónapban pletykálni kezdtek az emberek a hírtelen menesztés valószínű okáról. Egy beépített kém szerint az újságírónő ezen Marc Jacobs táskán kívül, több értékes luxus ruhát és más divat termékeket kapott az elmúlt években.

Az újságírónő tagadja a vádakat. Az elmúlt évek során (az amerikai újságcikk szerint) nagyon sok drága designer ingyen dolgot kapot a szerkesztőnő, de ez a Marc Jacobs táska indította el a botrányt és ki is rúgták az újságtól.
A lavina azután indult el, hogy az újságírónő feltette Instagramra az ingyen Marc Jacobs női táska képét. Azon a napon kapta meg a designer táskát, amikor megjelent a cikke Marc Jacobs kollekciójáról.  Az újságíró beismerte, hogy ajándékba kapta Marc Jacobstól a táskát, de állítása szerint, ez nem volt lekenyerezés.
Az újságírónő azt írja:  " Bármit is beszélnek az emberek, én azt a Marc Jacobs táskát, aznap kaptam, amikor publikáltam a cikkemet, amiben Marc Jacobst az év Vörös Szőnyeg Designerének neveztem ki. Tehát ez nem volt lekenyerezés." Az újságírónő mindent tagad és állítólag annyit üzent az "irigyeinek" : " Mindenki nézzen a tükörbe"

Az eredeti angol cikk elolvasható a NYPOST.com- on.

Merle még hozzátette, hogy mindig szoktak ingyen cuccokat és utazásokat, szállodai szobákat kapni az újságírók. ( Habár a magazin szabályzata kimondja, hogy max. 200$ (60.000FT) értékű ajándékot fogadhatnak el a dolgozók )

MARC JACOBS

További cikkek:

Milyen céllal támogatja Marc Jacobs a magyar modelleket?

 Ha végig szeretnél menni a Marc Jacobs kifutón, csak váltsd valóra Jacobs perverz vágyait! Részletek és képek

Marc Jacobs rapper haverja Kanye West ellopta a magyar Omega slágert a Gyöngyhajú lányt!!! Részletek

Share with your friends

Give us your opinion
Notification
welcome to my blog hopefully my content can be useful for you.
Done
Education, loan Education, loan